Naar boven

Sock my Feet

Sock my Feet


Sokken in Dedemsvaart

Drie huizenbouwers bedachten samen het concept Sock my Feet. Zij zaten voortdurend aan tafel bij mannen met mooie pakken of een geklede casual outfit en zagen dat de sokken eigenlijk totaal niet pasten bij het geheel. De mooiste pakken met daaronder de saaiste sokken. Deze drie mannen bedachten Sock my Feet. Voor iedere gelegenheid een passende sok die net zo spannend is als de rest.

Sokken van Sock my Feet

Als je sokken koopt wil je natuurlijk graag dat ze comfortabel zitten maar tegenwoordig mag de sok ook steeds meer gezien worden. Of het nu onder een mooie jeans van G-star is, een geklede pantalon van Mason's of een pak van Benvenuto,  de sok van Sock my Feet past overal bij. De sokken zijn gemaakt van Egyptisch katoen wat maakt dat ze heerlijk zacht zijn. De prints op de sokken zijn allemaal fotoprints waardoor ze mooi blijven ook als je ze aan hebt.

Sock My Feet bij Nuvelstijn Mode

De sokken van Sock my Feet zijn er zowel voor mannen als vrouwen en beide zijn te koop bij Nuvelstijn Mode. Naast de sokken van Sock my Feet verkoopt Nuvelstijn Mode ook de sokken van FALKE. Dus wil je keus in sokken en net even wat anders dan anders? Kom naar Nuvelstijn Mode en we helpen je graag.