Naar boven

Dames T-shirts & tops


T-shirts en tops voor dames


Op deze pagina vind je onze voorraad aan dames T-shirts en tops. Niet onze hele collectie staat online, dus kom ook eens bij ons in Dedemsvaart shoppen en ontdek onze gehele collectie aan dames T-shirts en tops! Iets leuks gezien? Lees meer op onze pagina 'reserveren'.

Dames T-shirts & tops

Iedere vrouw heeft het hele jaar door basis T-shirts en tops nodig on haar garderobe compleet te maken. Buiten basis shirts en tops heeft een vrouw wel vaker een T-shirt aan. Gemakkelijk en comfortabel onder een vet of mooi jasje.
T-shirts & tops zijn er in verschillende materialen. Katoen wint de T-shirt populariteits-wedstrijd omdat het een ademend comfortabel materiaal is. Een mooi katoenen shirt met print is zo gevonden en met een goede jeans heb je de basis voor je garderobe snel gelegd.

Dames shirts van Yaya en Opus bij Nuvelstijn Mode

Yaya houdt het graag rustig in kleur maar is alles behalve saai, met een paar mooie all-over prints en stoffen combinaties. In de collectie van Yaya zien we veel dim green,dusty pink en blauw. Ieder seizoen een pratige aanvulling op je garderobe.

Opus voor de vrouw die houdt van basis in mode

Met een T-shirt op een jeans zit je altijd goed. Opus heeft wekelijks een nieuwe collectie en daar zitten altijd mooie shirts bij. Maar advies is gratis, kom naar de winkel in Dedemsvaart of bel ons. We helpen je graag met het samenstellen van jouw nieuwe garderobe.