Naar boven

Heren colberts en blazers

Heren colberts 

De herencolbert is een upgrade voor elke look. Voor een herencolbert is de pasvorm en de afwerking erg belangrijk. Hij moet passen bij jouw figuur en stijl. Herencolberts zijn er voor iedere gelegenheid en voor mannen een van de belangrijkste kledingstukken in de kledingkast.

Een herencolbert kan zakelijk, hip, casual, netjes of zelfs sportief zijn als je hem op de juiste manier draagt. Een eenvoudig donkerblauw colbert wijst al snel op zakelijk, maar is gecombineerd met een shirt, goede jeans en sneaker eenvoudig sportief te dragen.  


Born with Appetite het ideale colbert


Voor gilets en colberts zit je bij Born with Appetite helemaal op de goede plek. Elk seizoen heeft Born with Appetite een nieuwe collectie colberts met stoffen voorzien van originele details en hoge kwaliteit. De missie van Born with Appetite is de mannen van het Nederlandse straatbeeld wat smaakvoller aan te kleden. ze hebben een slanke pasvorm zodat je je jong, comfortabel en stijlvol voelt in een colbert of gilet van Born with Appetite.

Binnenkort een feestje? Kom snel langs bij Nuvelstijn Mode aan de Markt in Dedemsvaart en laat je verrassen door onze grote collecties. Wij helpen je graag!

 
Sweaters
Overhemden
Jeans en broeken voor heren