Naar boven

Benvenuto

(0)
BenvenutoEen mannenpak van Benvenuto is te verkrijgen bij Nuvelstijn Mode

Ben je op zoek naar een modieus pak dat ook nog perfect gesneden is? Dan ben je bij Benvenuto aan het juiste adres. Benvenuto maakt al vanaf 1934 de mooiste pakken voor mannen. Naast de pakken zijn ze ook het label voor een mooi colbert of modieuze pantalon. Of het nu voor een feest is, zakelijk of andere gelegenheid. Het mannenpak van Benvenuto is altijd passend. 

Benvenuto biedt meer

Naast het perfecte mannenpak is Benvenuto ook het merk voor een mooie jas om te dragen over je pak. Bij Nuvelstijn Mode zijn deze wollen jassen te verkrijgen. Verder heeft Nuvelstijn Mode ook een ruime keuze in bretels, stropdassen, pochetjes en manchetknopen om je zo te kleden dat het perfect past bij de gelegenheid die jij in gedachten hebt.  

Benvenuto voor zowel een zakelijke als feestelijke look

De pakken van Benvenuto vind je op de mannenafdeling bij Nuvelstijn Mode. Draag het pak met een mooi overhemd van Cavallaro Napoli of Ledûb. Ook de slim fit overhemden in strechkwaliteit van Cast Iron zijn mooi te dragen onder deze pakken. Bij Nuvelstijn Mode heb je een ruime keuze en krijg je het juiste advies. Kom vrijblijvend langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod. Onze winkel is gevestigd in Dedemsvaart aan de Markt 101.