Naar boven
  • Gratis parkeren
  • Op maat gemaakt
  • De koffie staat klaar
  • Vragen? Bel: 0523-615495

Onze winkel | Nuvelstijn Mode


Verstand van mode, goede sfeer en persoonlijke aandacht

Het gevoel voor mode zit bij Wilco Nuvelstijn in de genen want opa Nuvelstijn begon halverwege de vorige eeuw al een eigen kleermakersatelier. Daarmee legde hij de basis voor inmiddels de derde generatie Nuvelstijn in de mode. Nuvelstijn Mode is een eigentijdse modezaak met een goede sfeer. Je bent bij ons van harte welkom om heerlijk rond te neuzen en inspiratie op te doen. Ons verkoopteam is een hecht gezellig team met plezier in hun werk. Ze geven je graag een goed advies maar doen ook een stapje terug als je dat prettig vindt. Neem je tijd om rustig te passen, ondertussen schenken wij een kopje koffie voor je in.

Altijd perfect passend

Heb je het perfecte jurkje of de leukste broek gevonden maar is ie net te lang, te strak of te wijd? Geen probleem bij Nuvelstijn Mode. Bij het passen bepalen we samen hoeveel korter, wijder of strakker het moet worden. Wij maken het vervolgens perfect passend en laten je weten wanneer het klaar is.

Naast een eigentijdse modezaak zijn we ook een servicepunt van Meinen Stomerij uit Meppel. Breng bij ons dus je kostuums, colberts, pantalons en andere kledingstukken die gereinigd moeten worden. Bovendien kunnen we naast kledingstukken ook je gordijnen, dekbedden, stoel- en/of bankhoezen en tapijten laten reinigen.
Smetteloos schoon