Naar boven

Winter warme vesten


Vesten voor heren


Op deze pagina vind je onze voorraad aan heren vesten. Niet onze hele collectie staat online, dus kom ook eens bij ons in Dedemsvaart shoppen en ontdek onze gehele collectie aan heren vesten! Iets leuks gezien? Lees meer op onze pagina 'reserveren'.
Sorteren

PME Legend zet de kraag hoog op

PME Legend vesten vallen op door de extra hoge opstaande kraag, perfect voor mannen met een kort kapsel die toch graag een warme nek willen hebben tijdens de avonden. Ook PME Legend heeft een aantal vesten, gemaakt van diverse materialen. PME Legend houdt de vlakken op de vesten wat rustiger door niet zo veel contrast te gebruiken tussen de verschillende kleuren.

Lyle & Scott en Butcher of Blue voor op en top mode en comfort

Lyle & Scott en Butcher of Blue zorgen het hele jaar door voor mooie vesten van goede kwaliteit. Vesten zijn tijdens de zomer mooi te combineren met een korte broek op de wat koudere dagen. Of draag ze in de winter heerlijk in de auto voor een lange rit zodat u de jas even op de achterbank kunt leggen. Maar ook voor een thuiswerkdag is een vest ideaal.

Kom langs bij Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart en laat je verrassen door onze grote collectie mannenmode.