Naar boven

Butcher of Blue

Butcher of Blue Het prachtige merk Butcher of Blue heeft klassieke designs die bestaan uit topmaterialen als French terry, lichtgewicht sweats en Italiaanse stoffen. Dit maakt dit merk een perfecte toevoeging aan het Nuvelstijn Mode assortiment!

                                      

Butcher of Blue

Butcher of Blue is een premium denimlabel uit Nederland. Het merk is begonnen met een passie voor denim en dit zie je terug in alle prachtige items. Naast de mooie jeans heeft het merk ook T-shirts, truien, sweaters, jassen en overblouses. Kenmerk is het mooie logo van Butcher of Blue.

Butcher of Blue bij Nuvelstijn Mode

Met trots presenteren wij dit prachtige merk bij Nuvelstijn mode. Dit nieuwe merk heeft een liefde voor 'oud', maar houdt zich daarnaast zeker bezig met de trends van nu. De klassieke designs maken deze kleding uniek. De kleding bestaat uit topmaterialen, zoals: French terry en Italiaanse stoffen. De naam van het merk is ontstaan door de bijnaam van één van de eigenaren. Zijn naam was 'the butcher'. Deze eigenaar had een enorme passie voor denim en daarom werd daar snel 'of blue' aan toegevoegd. Dit maakt het merk dan ook een uitstekende toevoeging in het Nuvelstijn Mode assortiment! Bij Nuvelstijn Mode selecteren we elk seizoen de mooiste items van dit merk. De prachtige items van dit merk kun je stijlen met merken als Cast Iron, Scotch & Soda, G-star en PME Legend. Met deze bijpassende merken creëer je een stijlvolle outfit.

Collectie Butcher of Blue in Dedemsvaart aan de Markt 101

De collectie van Butcher of Blue kun je herkennen aan het kenmerk: klassieke silhouetten, voor een goeie prijs. Het merk Butcher of Blue is ontworpen voor de gewone man, die waarde hecht aan stijl maar niet zijn tijd eraan wil verdoen. De jeans van het merk zijn de bekendste items. Vaak vallen ze ook gelijk op. Dit komt door de hoogwaardige denimstoffen. De Butcher of Blue jeans hebben een relaxte pasvorm en bevatten zeer gedetailleerde wassingen. Shop bij Nuvelstijn Mode nu jouw favoriete item van dit prachtige merk.