Naar boven

Ons team


Maak kennis met ons team!

Voordat je komt shoppen wil jij natuurlijk wel weten door wie je geholpen kunt worden. Wij van Nuvelstijn Mode stellen ons daarom graag aan jullie voor.
 
Wilco

Eigenaar van onze mooie winkel Nuvelstijn Mode, dat is Wilco! Met veel passie voor het vak en jarenlange ervaring, helpt Wilco zijn klanten met veel plezier aan een nieuwe outfit. Hij kent zijn klanten en weet dan ook precies welk item hij uit het wandrek moet halen wanneer er een bekend gezicht binnen loopt, makkelijk toch heren?! Hij luistert naar jouw wensen en zorgt er zo voor dat jij met een tevreden gevoel de winkel verlaat. 

Miny

Ze heeft heel veel ervaring, altijd zin in een kopje koffie en een leuk gesprek, dat is onze Miny!
Miny heeft met haar jarenlange ervaring binnen de mode, al heel wat verschillende types en stylen voorbij zien komen. Na het genot van een kopje koffie en een gezellige gesprek, weet Miny precies wat ze voor je uit de collectie moet pakken, om je op en top gekleed de winkel te laten verlaten.

Hetty

Passie voor kleding en de social media, veel ervaring in het vak, heeft liefde voor de klant, dat is onze Hetty!
Onze Hetty loopt al heel wat jaren mee in de mode en kent daardoor goed de kneepjes van het vak. Naast liefde voor de klant, neemt Hetty samen met Christie de social media voor haar rekening, zodat deze zelfde klant ook buiten de winkel om, op de hoogte blijft van alles op het gebied van mode en trends. Hetty staat altijd voor je klaar om de perfecte outfit te vinden. Vertel je wensen en zij zoekt de outfit bij elkaar waar jij vrolijk van wordt!

Kim

Energiek, spontaan, ondernemend en creatief, dat is onze Kim! Met haar creativiteit mag ze de winkel graag weer voorzien van een andere uitstraling.
Ze is altijd bezig om er voor de klant een feestje van te maken, en er voor te zorgen dat de klant tevreden de winkel verlaat. 

Thea

Altijd een eerlijke mening, oprecht en veel passie voor de winkel, dat is onze Thea! Altijd een luisterend oor en een deskundig advies. Naast haar passie voor onze winkel, neemt Thea ook achter de schermen verschillende zaken voor haar rekening. Voor al je vragen kun je bij Thea terecht. 

Janny

Harde werker, heeft de klant altijd op nummer één en staat altijd klaar voor een praatje of een lekker kopje koffie, dat is onze Janny! Onze Janny is altijd druk in de weer. De klant staat bij haar altijd op nummer één. Het adviseren, maar ook even het praatje en het lekkere kopje koffie om de klant het gevoel te geven dat ze echt even "uit" zijn. Naast haar goede gevoel voor de mode in onze winkel, zorgt ze er ook voor dat het interieur er altijd keurig bij ligt.

 
Annet

Spontaan, vrolijk, passie voor het vermaken van kleding en postitief, dat is onze Annet! Je kan haar vaak vinden achter de naaimachine. Ze vermaakt al uw kleding, van nauwer tot wijder, van korter tot langer. Ze probeert graag een oplossing te vinden om uw kleding op maat te maken.

Christie

Enthousiast, onze nieuwste aanwinst en passie voor social media en kleding, dat is onze Christie! Deze benjamin onder ons, neemt samen met Hetty de social media onder haar hoede. Deze frisse wind zorgt voor veel enthousiasme binnen het team en voor de klant. Christie houdt van de uitdaging om voor iedereen een gepaste outfit samen te stellen. Heb je wensen? Dan helpt Christie je graag met al haar enthousiasme aan een nieuwe outfit!