Naar boven

ONS TEAM

Wilco, Yvonne, Miny, Thea, Janny, Hetty, Joulia, Karin, Annet, Lotte, Luca en Christie vormen het team NUVELSTIJN MODE. 

Verschillende mensen en meningen, maar één dingen hebben we gemeen. Onze passie voor mode! Met een gezonde dosis humor
en vrolijkheid houden wij de teamspirit hoog. We zorgen er met elkaar voor dat jij hier relaxt kunt shoppen
en gastvrij wordt ontvangen. Wij werken samen toe naar het belangrijkste doel van de dag, jou de deur uit zien lopen met een
glimlach en een tevreden gevoel over je shopervaring en natuurlijk je outfit! We proberen met elkaar zo goed
mogelijk naar jouw wensen te luisteren. Daarnaast vinden we het ook leuk om jou soms te verrassen met een nieuw item!
 
Wilco

Eigenaar van onze mooie winkel Nuvelstijn Mode, dat is Wilco! Met veel passie voor het vak en jarenlange ervaring, helpt Wilco zijn klanten met veel plezier aan een nieuwe outfit. Hij kent zijn klanten en weet dan ook precies welk item hij uit het wandrek moet halen wanneer er een bekend gezicht binnen loopt, makkelijk toch heren?! Hij luistert naar jouw wensen en zorgt er zo voor dat jij met een tevreden gevoel de winkel verlaat. 

Yvonne

Yvonne omschrijven wij als onze vrolijke, bezige bij. Naast haar eigen baan, helpt Yvonne ons graag op vrijdag en zaterdag in de winkel. Yvonne is inventief en weet als geen ander een unieke outfit bij elkaar te combineren. Door haar persoonlijke styleadvies, zorgt ze ervoor dat vrouwen op een unieke en eigen manier naar zichzelf en hun outfit gaan kijken. Kortom: Yvonne laat je graag de winkel verlaten met een unieke, verrassende outfit! 

Miny

Ze heeft heel veel ervaring, altijd zin in een kopje koffie en een leuk gesprek, dat is onze Miny!
Miny heeft met haar jarenlange ervaring binnen de mode, al heel wat verschillende types en stylen voorbij zien komen. Na het genot van een kopje koffie en een gezellig gesprek, weet Miny precies wat ze voor je uit de collectie moet pakken, om je op en top gekleed de winkel te laten verlaten.

 
Thea

Altijd een eerlijke mening, oprecht en veel passie voor de winkel, dat is onze Thea! Altijd een luisterend oor en een deskundig advies. Naast haar passie voor onze winkel, neemt Thea ook achter de schermen verschillende zaken voor haar rekening. Voor al je vragen kun je bij Thea terecht. Ze helpt jou doelgericht en geeft je nét dat extra zetje om trendy voor de dag te komen.

Janny

Harde werker, heeft de klant altijd op nummer één en staat altijd klaar voor een praatje of een lekker kopje koffie, dat is onze Janny! Onze Janny is altijd druk in de weer. De klant staat bij haar altijd op nummer één. Het adviseren, maar ook even het praatje en het lekkere kopje koffie om de klant het gevoel te geven dat ze echt even "uit" zijn. Naast haar goede gevoel voor de mode in onze winkel, zorgt ze er ook voor dat het interieur er altijd keurig bij ligt.

Hetty

Passie voor kleding en de social media, veel ervaring in het vak, heeft liefde voor de klant, dat is onze Hetty!
Onze Hetty loopt al heel wat jaren mee in de mode en kent daardoor goed de kneepjes van het vak. Naast liefde voor de klant, neemt Hetty samen met Christie de social media voor haar rekening, zodat deze zelfde klant ook buiten de winkel om, op de hoogte blijft van alles op het gebied van mode en trends. Hetty staat altijd voor je klaar om de perfecte outfit te vinden. Vertel je wensen en zij zoekt de outfit bij elkaar waar jij vrolijk van wordt!

 
Karin

Karin is onze nieuwste collega. Met haar jarenlange ervaring in de mode, weet zij gelijk haar draai te vinden bij ons in de winkel. Karin houdt ervan om jou te verrassen met nieuwe items. Dus wil jij een keer heel iets anders en out of the box? Dan helpt Karin jou graag bij het vinden van een nieuwe outfit! 

Annet

Spontaan, vrolijk, passie voor het vermaken van kleding en postitief, dat is onze Annet! Je kan haar vaak vinden achter de naaimachine. Ze vermaakt alle kleding, van nauwer tot wijder, van korter tot langer. Ze probeert graag een oplossing te vinden om uw kleding op maat te maken. Is het druk in het weekend? Dan wil onze Annet ook nog wel eens bijspringen in de winkel! 

Christie

Christie is een bekend gezicht op onze social media. Ze staat vaak voor de camera en showt jou daar de nieuwste outfits. Deze benjamin onder ons, neemt samen met Hetty de social media onder haar hoede. Deze frisse wind zorgt voor veel enthousiasme binnen het team en voor de klant. Ze houdt van de uitdaging om voor iedereen een gepaste outfit samen te stellen. Heb je wensen? Dan helpt Christie je graag met al haar enthousiasme aan een nieuwe outfit!

 
Joulia

Een gemotiveerde collega, dat is Joulia! Joulia is namelijk erg enthousiast over mode en vindt het een leuke uitdaging om voor jou de gepaste outfit te vinden. Ze haalt daarbij alles uit de kast om jou met een tevreden gevoel de winkel uit te laten gaan. Ze houdt van items combineren om zo de meest te gekke combinaties te maken. 

Luca

Luca is samen met Lotte onze gezellige weekendhulp! Ze staat voor je klaar op de vrijdagavond én op de zaterdag. Met haar vrolijke energie en enthousiasme helpt ze je graag bij het vinden van een outfit voor je feestje in het weekend!

Lotte

Lotte is samen met Luca onze enthousiaste weekendhulp! Lotte houdt ervan om je outfit nét even die extra sparkle te geven. Ze maakt je outfit compleet met mooie sieraden en tasjes, zodat jij in het weekend kunt stralen!