Naar boven

Dames blouses & tunieken


Blouses en tunieken voor dames


Op deze pagina vind je onze voorraad aan dames blouses en tunieken. Niet onze hele collectie staat online, dus kom ook eens bij ons in Dedemsvaart shoppen en ontdek onze gehele collectie aan dames blouses en tunieken! Iets leuks gezien? Lees meer op onze pagina 'reserveren'.
Dames Blouses en Tunieken

Wat is nou het verschil tussen een T-shirt en een Tuniek? We kunnen ons voorstellen dat je het verschil niet goed kunt zien. Een tuniek is langer dan een T-shirt maar korter dan een jurk. Je draagt hem zoals een T-shirt op een broek, maar dan wel een strakke broek zoals een legging of een skinny jeans.

Voor een verzorgde look kies je niet voor een T-shirt maar voor een blouse of tuniek. Een getailleerde dames blouse is ideaal voor op het werk. Een oversized blouse perfect voor in de vrije tijd, maar andersom kan ook prima. De meeste blouses hebben een kraag en zijn van glad materiaal gemaakt. Blouses combineer je met een leuke sweater voor een preppy look en voor een geklede look draag je de blouse in combinatie met de blazer.
 

Yaya gedetailleerde dames blouses

Yaya heeft ieder seizoen trendy blouses in de collectie. Meestal rustig van kleur en dessin zodat alles eenvoudig te combineren is maar ook zakelijk te dragen.