Naar boven
  • Gratis parkeren
  • Op maat gemaakt
  • De koffie staat klaar
  • Vragen? Bel: 0523-615495

Heren truien & sweaters

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Heren truien & sweaters voor de zomer

Scotch & Soda truien die opvallen

Een absolute topper op truien gebied is het merk Scotch & Soda. Scotch & Soda lijkt altijd een beetje voor te lopen op de mode en zorgt ervoor dat elk kledingstuk een echte eyecather is. Dit doen ze door de truien en sweaters te voorzien van felle kleuren of grafische prints. 

PME Legend truien & sweaters van hoge kwaliteit

PME Legend houdt het deze zomer qua kleur wat rustiger met legergroen, grijze en grijsblauwe truien. Tijdloos, stijlvol, en stoer perfect voor op de nieuwe Skymaster jeans van PME Legend.   

No Excess truien

No Excess brengt eenheid in de collectie, door de gestikte trend die we zien bij de jassen, ook in enkele truien terug te laten komen. Verder biedt No Excess net als PME Legend sweaters & truien aan in grijs tinten, grijsblauw & legergroen de kleuren van dit seizoen.  

Superdry sweaters

Iedereen kent de sweaters van Superdry. Niet zo heel raar als je de merknaam zo groot mogelijk op het kledingstuk print. Heerlijk warm zijn de sweaters van Superdry altijd en ook functioneel door de zak aan de voorkant, lekker warm voor je handen. Maar Superdry heeft niet alleen de opvallende sweaters in de collectie, ook stijlvolle truien zonder print in het blauw, grijs of zwart.

Alle truien en sweaters zomer seizoen 2018/2019 worden gratis verzonden. Bestel je jouw nieuwe warme winter sweater voor 21:00 uur? Dan kun je morgen samen met je nieuwe sweater het koude winterweer trotseren. Niet gevonden wat je zocht? Bij de winkel van Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart hebben we nog veel meer sweaters en truien die niet op de webshop te vinden zijn. 
Heren jeans en broeken
Scotch & Soda doorklik blok
Heren colberts en blazers