Naar boven

Heren truien & sweaters


Truien en sweaters voor heren


Op deze pagina vind je onze voorraad aan heren truien en sweaters. Niet onze hele collectie staat online, dus kom ook eens bij ons in Dedemsvaart shoppen en ontdek onze gehele collectie aan heren truien en sweaters! Iets leuks gezien? Lees meer op onze pagina 'reserveren'.

Scotch &Soda truien die opvallen


Een absolute topper op truien gebied is het merk Scotch & Soda. Scotch & Soda lijkt altijd een beetje voor te lopen op de mode en zorgt ervoor dat elk kledingstuk een echte eyecather is. Dit doen ze door de truien en sweaters te voorzien van trendy kleuren of grafische prints. 

PME Legend truien & sweaters van hoge kwaliteit


PME Legend houdt de outfit qua kleur vaak wat rustiger met legergroen, grijze en grijsblauwe truien. Tijdloos, stijlvol en stoer. Perfect voor op de Skymaster jeans van PME Legend. Of op de nieuwste XV van PME Legend.

Superdry sweaters


Iedereen kent de sweaters van Superdry. Niet zo heel raar als je de merknaam vaak zo groot mogelijk op het kledingstuk print. Heerlijk warm zijn de sweaters en hoodies van Superdry altijd en ook functioneel. Superdry heeft niet alleen de opvallende sweaters in de collectie, ook stijlvolle truien zonder print in het blauw, grijs of zwart zijn van dit merk te koop bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart.