Naar boven

Yaya online

Yaya


YAYA biedt een authentieke collectie

In 1992 is het Nederlands merk YAYA opgericht en ontwerpt sindsdien authentieke kleding met invloeden uit verschillende culturen. Waarbij de focus ligt op modetrends vanuit de hele wereld. De collectie van YAYA is voor de trendy hedendaagse vrouw die van luxe met een nonchalante touch houdt. Met een item van YAYA legt elke vrouw een goede basis voor haar garderobe. Met een aantal YAYA items in de gardarobe leg je een perfecte basis om in jouw outfit te combineren met andere merken zoals Expresso, Geisha en Street One.

Over het merk YAYA

De collectie van YAYA is gemaakt van kwalitatief mooie stoffen. De stoffen hebben vaak een strand of stoere vintage look. De gebruikte stoffen lopen erg uiteen. Er zijn stoffen van hoogwaardig katoen tot de stof cupro. Cupro wordt gemaakt van katoen-cellulose en heeft een mooie glanzende finish. Deze glanzende finish neigt naar zijden. De lichte stof is fijn om te dragen voor iedere vrouw. De designs van YAYA zijn vrij envoudig. Wel hebben ze een chique, stijlvolle uitstraling. De pasvormen zijn gebaseerd op de Nederlandse vrouw. Dit zorgt ervoor dat elke vrouw goed in de YaYa kleding past.

Shop YAYA dameskleding bij Nuvelstijn Mode

 Bij Nuvelstijn Mode hebben wij een uitgebreide collectie van het merk YaYa. Ben jij benieuwd hoe de items van deze merken jou zullen staan? Kom dan passen in onze winkel in Dedemsvaart. Tot snel!