Naar boven

Fabienne Chapot

(19) (19 artikelen)
Fabienne Chapot Fabienne Chapot wil vrouwen verleiden om zich wat gedurfder te kleden, vooral door opvallend kleurgebruik, prints en verrassende details!

                                                     Over Fabienne Chapot

Het merk Fabienne Chapot wil vrouwen verleiden om zich wat gedurfder te kleden, door opvallend kleurgebruik, prints en verrassende details, maar altijd heel draagbaar. Ze geloven dat iedere vrouw het in zich heeft om het beste uit zichzelf te halen. Je goed voelen en er goed uit zien, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en alles uit het leven kunt halen. Het merk is opgebouwd door een vrouw die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie en daarnaast vooral groot durft te dromen. Ze doet dit door een like-minded team om haar heen te bouwen.

Collectie van Fabienne Chapot

Fabienne Chapot is een Amsterdam-based lifestyle label, vernoemd naar de founder en CEO van het merk. Haar collecties, bestaande uit een ready-to-wear collectie, schoenen, tassen en accessoires zijn vrolijk en een beetje edgy. Een eclectische mix van rijke kleuren en speelse prints.

Fabienne Chapot bij Nuvelstijn Mode

Bij Nuvelstijn Mode hebben we prachtige items van het merk Fabienne Chapot. Door de prachtige prints zijn de kledingstukken enorm stijlvol en zal je ze gelijk herkennen. Match de items van Fabienne Chapot met o.a. de merken: Arma of de jasjes van Gipsy of een mooi vest van Penn en Ink. Kom langs bij Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart en shop Fabienne Chapot.