Naar boven

G-Star

G-Star

G-Star RAW tight or wide!


''Hoe draag jij jouw jeans?'', dat is de vraag van de nieuwe campagne van G-Star Raw. De doelbewuste benadering van G-Star heeft geleid tot veel innovatieve toepassingen van denim zoals het principe van 'luxe denim voor op straat', waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast. G-Star staat bekend om zijn positionering van ruwe, onbehandele denim, dat als draagbaar en begerenswaardig materiaal wordt gezien. De schoonheid van de jeans wordt bevorderd door de stoere wassingen en behandelingen. Door deze wassingen en behandelingen worden unieke eigenschappen en de kwaliteiten van de stof benadrukt. De verschillende mogelijkheden van de wassingen, zorgen voor een levensverhaal op zich: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt.

G-Star 'Just the Product'


G-Star past hoogstaand vakmanschap toe op streetwear. Ook al blijft G-Star een denimbedrijf, worden er wel texturen en stijlen toegevoegd om de denim vorm te geven en op een vernieuwende manier te presenteren. De G-Star jeans zijn voor de mannen dan ook perfect te combineren met A Fish Named Fred overhemden. En voor de vrouw staat er niets mooier dan een uitgewerkte blouse van Fabienne Chapot op een stoere jeans van G-Star. Of combineer je jeans eens met een leren jasje van Gipsy.

Shop G-Star RAW bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart


G-Star zorgt ervoor dat jouw outfit compleet is. Bij Nuvelstijn Mode vind je altijd de nieuwste collecties en heb je een uitgebreide keuze. Kom voor een uitgebreide collectie G-Star jeans naar Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart.