Naar boven

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli


High-end kleding is verkrijgbaar voor mannen onder het luxe kledinglabel Cavallaro Napoli. Giuseppe Cavallaro, de oprichter van het bedrijf, is Italiaans en deze Italiaanse achtergrond wordt weerspiegeld in de beroemde verfijnde en mooie esthetiek van het merk.

De kledinglijn van Cavallaro Napoli heeft een verscheidenheid aan outfits, waaronder pakken, overhemden, pantalons, sweaters en polo’s. Het gebruik van dure materialen zoals zijde, wol en kasjmier, evenals de aandacht voor detail, zoals delicate stiksels en aantrekkelijke ontwerpen, zijn voorbeelden van de kenmerkende stijl van het merk.


Hoge kwaliteit


De hoge kwaliteit van de kleding van Cavallaro Napoli is een van de onderscheidende kwaliteiten. De kleding van het merk wordt in Italië gemaakt met behulp van traditionele methoden en vakmanschap, waardoor gegarandeerd wordt dat het van het beste kaliber is en vele jaren meegaat. Het bedrijf legt ook sterk de nadruk op duurzaamheid, waarbij waar mogelijk gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke productiepraktijken en materialen.

Klassieke stijl


De kleding van Cavallaro Napoli is bedoeld voor mannen die waarde hechten aan een klassieke stijl en uitstekende constructie. Er is iets in de lijn van het merk dat bij je smaak past, of je nu op zoek bent naar een traditioneel pak voor een formele gelegenheid of een casual sweater. Over het algemeen is Cavallaro Napoli een bedrijf dat weelderige kleding levert voor mensen die waarde hechten aan een klassiek design en fijn vakmanschap. Cavallaro Napoli heeft naam gemaakt in de wereld van high-end mode dankzij het gebruik van weelderige materialen, nauwgezette aandacht voor detail en toewijding aan duurzaamheid.