Naar boven

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli Cavallaro Napoli is het modelabel dat je zoekt als je van klassiek en sportief houdt.

                             

Over het merk Cavallaro Napoli

Cavallaro is het modelabel dat je zoekt als je van klassiek houdt. Het merk heeft verfijnde mannenmode met een sprankelende touch waarmee je jouw gevoel voor stijl naar buiten kunt brengen. Het merk straalt luxe uit en wanneer je deze kleding draagt voel je je direct een ware gentleman. Met dit prachtige merk ga je voor een elegante stijl. Het merk is opgericht door vanuit Italiaanse roots. Bij Giuseppe Cavallaro ontstond al op jonge leetijd de wens om iets te gaan doen met zijn passie voor kleding. Giuseppe heeft dit prachtige Italiaanse merk op de Nederlandse markt gebracht.

De collectie van Cavallaro Napoli in Dedemsvaart

Het merk Cavallaro Napoli heeft een uitgebreide collectie. Van shirts, overhemden, truien en vesten tot broeken, colberts en hele pakken. Cavallaro heeft een breed assortiment waarvan elk kledingstuk van goede kwaliteit is. Het merk is mooi te combineren met o.a. de merken: Benvenuto, Vanguard en Roy Robson.

Cavallaro Napoli bij Nuvelstijn Mode

Bij Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart hebben we een breed assortiment van het merk Cavallaro Napoli. Daarnaast hebben we een grote mannenafdeling waar je jouw favoriete item direct kunt combineren met al die andere mooie mannenmerken. Ben jij benieuwd hoe dit merk bij jou staat? Kom het dan passen bij ons in de winkel in Dedemsvaart!