Naar boven

FALKE heren sokken

(4) (4 artikelen)
FALKEHet merk FALKE in Dedemsvaart

Het merk FALKE staat bekend om zijn details, waarmee eersteklas artikelen zich van de rest onderscheiden. Sinds 1895 staat het familiebedrijf voor modieuze sokken van hoogwaardige materialen, die worden verwerkt met ambachtelijke perfectie en oog voor detail. De sokken zijn gemaakt van de fijnste materialen. Falke zorgt dat ontwerpers de vorm en kleur van de items net zo goed onder de knie hebben als patronen en structuren.

De identiteit van FALKE

De dragers van het merk FALKE staan bekend als nieuwsgierig, ontdekkend, fanatiek en creatief. FALKE is voor alle mensen wereldwijd, die luxe niet overbodig vinden, maar juist ondervonden hebben dat luxe staat voor de vrijheid om zich met het allerbeste te kunnen belonen. De makers van het merk FALKE zijn ervaren meesters in hun vak die ingewikkelde breimachines kunnen bedienen en deze als hulpmiddel in kunnen zetten. Ze overleggen met echte ambachtslieden die tegenwoordig schaars zijn. Zo vormt zich dit prachtige merk.

FALKE bij Nuvelstijn Mode

Bij Nuvelstijn Mode koop je nu prachtige sokken van het merk Falke. Deze sokken zijn van hoge kwaliteit en zijn ook nog eens enorm stijlvol. Een mooie en onmisbare toevoeging aan onze collectie. Naast deze basic items hebben we ook basic T- shirts van het merk Garage en boxershorts van A-dam.