Naar boven

Schuchard & Friese leren heren riemen

Schuchard & Friese


Over het merk Schuchard & Friese

Het merk Schuchard & Friese bestaat al sinds 1896 en is opgericht door de heren Löwenstein en Ochs. Het merk is begonnen in een kleine productiehal in Köln. Een paar jaar later, zo ongeveer 30, namen de heren Schuchard & Friese de onderneming over. Er werden door deze traditionele onderneming eerste klas leren herenriemen geproduceerd. In de jaren 70 nam de verkoop en distributie toe, ook buiten Duitsland werden Schuchard & Friese riemen erg bekend.

Kwaliteit van het merk Schuchard & Friese

De modellen van Schuchard & Friese zijn authentiek met oog voor details. Kwaliteit vinden zij het belangrijkste. De collectie bestaat uit verschillende categorieën: Selection, Casual en Business. Het merk streeft er naar om beaalbaar te zijn en te blijven. De riemen zijn mooi te combineren met bijvoorbeeld een broek van G-star en een mooi overhemd van A Fish Named Fred.

Schurchard & Friese bij Nuvelstijn Mode

Ben jij benieuwd naar de collectie van Schuchard & Friese bij Nuvelstijn Mode? Kom dan onze prachtige collectie ontdekken in de winkel. Breng een bezoek aan onze winkel in Dedemsvaart en wij helpen jou bij het vinden van de perfecte riem!