Naar boven

A Fish Named Fred

(0)
A Fish Named Fred A Fish Named Fred onderscheidt zich van andere merken door de styling, vrolijke kleuren en het stofgebruik.
                                       

Overhemden en meer van A Fish Named Fred 

A Fish Named Fred maakt al vanaf 2010 kleurrijke overhemden voor iedere man die graag verschil maakt met zijn kleding. Naast overhemden maakt A Fish Named Fred ook zeer uitgewerkte colberts en gilets. Beide afgewerkt met dezelfde prachtige details en vaak uniek te combineren met elkaar. Draag het overhemd van A Fish Named Fred ook met een broek van Masons of een trui van Cavallaro Napoli. 

Kleur en details voor de man met A Fish Named Fred

Niet alleen de overhemden van het trendy en kleurrijke merk zijn bijzonder, ook de naam waarmee ze de speelse collectie benadrukken valt op. A Fish Named Fred betekent letterlijk elke vis kan Fred zijn, zowel een makreel, haai als een goudvis. Door het dragen van de kleding van het merk, kan ook elke man zijn onafhankelijkheid en speelsheid tonen. De overhemden van A Fish Named Fred zijn heel herkenbaar door het gebruik van rijke knopen, voeringen en contrasterende stiksels. Het jonge en trendy overhemdenmerk brengt 4 collecties per jaar uit en deze vind je bij Nuvelstijn Mode.

A Fish Named Fred shop je bij Nuvelstijn Mode

Shop jouw overhemden van A Fish Named Fred bij Nuvelstijn Mode. Wil je graag dat ons team je helpt bij het vinden van een leuke outfit? Kom dan naar onze winkel in Dedemsvaart. Wij helpen je graag!