Naar boven

Para Mi

Para Mi


Para Mi voor een mooie broek bij Nuvelstijn Mode

Hoor je Para Mi dan weet je dat het perfect is. Para Mi heeft ieder seizoen de mooiste prints en dessins in de collectie. En natuurlijk de pasvorm die je van Para Mi gewend bent: altijd goed. Para Mi weet als geen ander de vrouwelijke vormen juist te benadrukken en uit te laten komen. In een broek van Para Mi voel je je vrouwelijk en wil je gezien wroden. Niet alleen in de seizoenskleuren doet Para Mi het goed. Ook de blauw en zwart van Para Mi zijn altijd goed te combineren bij iedere outfit.

Para Mi in Dedemsvaart

Ben je op zoek naar een broek voor een feestje? Dan heeft Para Mi vast een broek in de collectie die is wat jij zoekt. Para Mi heeft een broek voor iedere gelegenheid. Of het nu de boodschappen is, de markt, het feestje, of gewoon thuis op de bank of achter je laptop. De broek van Para Mi zit heerljk en past altijd. De broek is niet alleen mooi om te zien maar door het gebruik van fijne stoffen en de beste kwaliteiten heeft hij ook een heerlijk draagcomfort en blijft hij lang mooi. Ook na meerdere wasbeurten. De broek van Para Mi is goed te combineren met merken als Geisha en Yaya.

Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart

De nieuwste collectie van Para Mi is altijd te zien bij Nuvelstijn Mode. Kom langs, kijk rond en shop bij Nuvelstijn Mode. Laat je verrassen door onze grote damesafdeling met keuze uit vele merken. Naast de broeken van Para Mi verkopen we ook de broekencollectie van o.a.merken als Zerres, Angels, Cambio en Zhrill.