Naar boven

Angels

(4) (4 artikelen)
AngelsAngels Jeans voor de perfecte broek of jeans

Angels biedt broeken voor iedere vrouw en voor iedere pasvorm. Bij Nuvelstijn Mode hebben we altijd meerdere modellen en kleuren op voorraad. De broek zit niet alleen perfect maar is ook nog passend bij de nieuwste trends qua look. Ieder seizoen sluit de collectie van Angels aan op de beste modemerken qua kleuren en dessins. Dus ben je op zoek naar een mooie broek kom dan naar Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart.

Angels Jeans bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Je vindt de broeken van Angels bij Nuvelstijn Mode op de damesafdeling. Kon naar ons toe en laat je verrassen door het grote aanbod dat we hebben aan damesmerken. De broek van Angels Jeans is perfect te combineren met de collectie van Yaya of Geisha. Maar ook bij de collectie van Studio Anneloes en Opus of onder een jas van Reset en Creenstone is het top gecombineerd.
Kom naar ons toe voor uitgebreid aanbod en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee in ons Fashion Café.

Nuvelstijn Mode voor de perfecte broek of jeans

En komt het nu voor dat de lengetematen van Angels net niet aansluiten bij de lengte van je benen? Dan hebben wij van Nuvelstijn Mode onze eigen vermaakservice in huis. De broek wordt perfect voor je op maat gemaakt zodat jij deze kan dragen zoals je zelf graag wil. Kom langs bij Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart.