Naar boven

Cambio

(0)
CambioOver het merk Cambio

Cambio bewijst zich ieder seizoen weer met een fantastische collectie broeken. De broek zijn vakkundig gemaakt en altijd van goede kwaliteit. Van de broeken van Cambio heb je lang veel plezier. Zowel de jeans, als de luxe pantalons behouden hun mooie pasvorm en stralen kwaliteit uit. Het van oorsprong Duitse merk heeft ieder seizoen tijdloze broeken in de collectie. Deze broeken zijn asboluut een mooie basis voor in de garderobe. Ook brengt Cambio naast de luxe tijdloze modellen, trendy dessin broeken die gebasseerd zijn op de laatste trends en in eigentijdse kleuren.

Verschillende Cambio modellen bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Het merk Cambio heeft veel verschillende modellen. Zo is er voor iedere vrouw wel een passende Cambio broek. Het merk weet als geen ander wat een perfecte pasvorm is. Broeken, jeans of een stijlvolle pantalon, Cambio heeft het allemaal! Combineer de broeken met merken zoals: Summum, Penn en Ink en Marc Aurel. Maar ook met een mooie blouse van Fabienne Chapot of onder een jas van Creenstone staat de broek prachtig en vrouwelijk. 

Het merk Cambio bij Nuvelstijn Mode

Ieder seizoen speelt Cambio goed in op wat de trends van dat moment zijn. Canbio biedt altijd de perfecte kleur, het juiste dessin en de goede lengte. Bij Nuvelstijn Mode hebben wij een breed assortiment aan broeken van het merk Cambio. Ben jij benieuwd naar deze broeken? Kom dan snel langs in onze winkel aan de Markt 101 in Dedemsvaart.