Naar boven

Heren jassen en jacks


Herenjassen


Op deze pagina vind je onze voorraad aan heren jassen & jacks. Niet onze hele collectie staat online, dus kom ook eens bij ons in Dedemsvaart shoppen en ontdek onze gehele collectie jassen & jacks! Iets leuks gezien? Lees meer op onze pagina 'reserveren'.

Heren jassen en jacks bij Nuvelstijn Mode

Wanneer het om jassen of om jacks gaat dan staat de kwaliteit vaak hoog op de verlanglijst. Van een jas of jack verwacht je dat je hem vaker aan kunt dan een seizoen. De keuze voor het juiste materiaal is belangrijk, voor de heren die graag buiten zijn is waterafstotend een goede keuze. Zit je vaak op de fiets dan heb je misschien liever een korte jas. Een heren jas om actief in te zijn, ook wel outdoorjack genoemd, heb je in onverwoestbare stoffen of super warme stoffen zoals fleece. Een herenjas heb je elke dag aan daarom is het belangrijk om een jas te kiezen die bij jouw stijl past. Onze topmerken zorgen met de verschillende stiksels, stoffen en kleuren ervoor dat elke jas er anders uitziet.
 

Heren jassen en jacks

Een nieuwe jas of jack nodig? Kijk of op onze webshop en reserveer of kom direct langs in onze winkel voor de grootste keuze van alle topmerken. Heb je advies nodig voor het kopen van een jas? Kom naar de winkel in Dedemsvaart voor het beste advies.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en kom langs zodat je als eerste rondloopt in de mooiste jas of het gaafste jack. Volg ons op social media zoals Facebook, Instagram en Twitter voor de laatste kortingsacties en win acties.

We wensen je veel winkel plezier bij Nuvelstijn Mode aan de Markt in Dedemsvaart!