Naar boven

Schuchard & Friese leren riemen


Riemen voor heren


Op deze pagina vind je onze voorraad aan heren riemen. Niet onze hele collectie staat online, dus kom ook eens bij ons in Dedemsvaart shoppen en ontdek onze gehele collectie aan riemen! Iets leuks gezien? Lees meer op onze pagina 'reserveren'.

Heren riemen

Een riem is handig voor verscheidene redenen, de grootste daarvan is het niet afzakken van de broek. Ook maakt een mooie riem je outfit af. De standaard regel is dat de riem bij de schoenen moet passen qua kleur. Maar het zou ook fijn zijn als je riem bij de rest van je kleding past. Gelukkig hebben we een uitgebreide winter collectie van ons riemen top merk Schuchard & Friese.

Schuchard & Friese riemen

Al 120 jaar staat Schuchard & Friese voor hoge kwaliteit en die kan gevoeld worden in elk detail van de riem. Jaarlijks komen er twee collecties riemen uit voor dames en heren. Daarnaast zijn er de basis riemen die altijd beschikbaar zijn. In de zomre collectie 2018/2019 van Schuchard & Friese vinden we riemen van 3,5 cm en riemen van 4 cm breed. Een breed scala aan kleuren waaronder donkerblauw, zwart, bruin en cognac in leer of suède.

Schuchard & Friese riemen van duurzame kwaliteit

De riemen worden geproduceerd in het kader van duurzame en goede arbeidsvoorwaarden. Om de duurzaamheid van de riemen te waarborgen werken ze alleen samen met leveranciers die en modern milieu beleid handhaven. Schuchard & Friese verwacht van partnerbedrijven een serieuze inspanning om de bescherming van het milieu te waarborgen. Schuchard & Friese werkt alleen met partners die ervoor zorgen dat schadelijke stoffen uit het product wegblijven uit de natuur en zo vervuiling, afval, energie en water verbruik te verminderen.

Waarom riemen van Schuchard & Friese?

Hoe onderscheid een goede riem zich? Is het de stijl, het ontwerp, de selectie van exclusieve materialen of toch de hoogwaardige verwerking? Misschien is het wel het duurzaam produceren onder eerlijke omstandigheden, wat voor een goed gevoel zorgt? Schuchard & Friese zorgt voor riemen met een uniek karakter en een echte ziel. Riemen waar in echt vakwerk en passie te zien is elke centimeter.

Meer advies nodig over onze riemen? Bel ons of kom naar de winkel in Dedemsvaart voor persoonlijk stijladvies. Vergeet niet dat wanneer je voor 21:00 uur besteld, je de riem de volgende dag al in huis hebt. Koop twee riemen van Schuchard & Friese en dan worden ze gratis bezorgd.