Naar boven

Summum

Summum


Over het merk Summum

Summum is een Nederlands modemerk met diverse collecties per jaar. De collecties van Summum zijn stoer en hebben vaak een romantische knipoog. Ook worden ze gezien als lief met een edgy finish. Summum staat voor klasse en is ontworpen voor de modebewuste vrouw. De kleding van Summum is kleurrijk en bevat vaak unieke prints. En het past voor elk moment. Of je nu thuis bent, de wekelijkse boodschappen doet of naar een feestje gaat. Voor ieder moment past Summum de vrouw.

Summum collectie

Summum is een vooraanstaand merk op het gebied van duurzaamheid. Ze hebben als missie:'Care for Aware'. Met deze missie willen ze mensen bewust maken van het belang van duurzaamheid. Voor de duurzaamheid op het gebied van ondernemerschap, de producten en lifestyle. Summum streeft naar een transitie van 'schone kleding'.  

Summum bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Bij Nuvelstijn Mode hebben wij een brede collectie van het merk Summum. Ben jij benieuwd naar onze truien, blouses of andere items van dit merk? Kom dan snel bij ons langs om deze prachtige collectie te bekijken. Naast deze collectie van Summum hebben wij ook prachtige items van o.a. de merken: Cambio, YaYa en  Penn & Ink. Kom langs en shop de mooiste dameskleding bij Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart.