Naar boven

Penn & Ink

Penn & Ink


Over het merk Penn & Ink

Penn & Ink is een jong en eigenzinnig merk. Het wordt ook wel Bohemian Chic genoemd. Penn & Ink staat voor de onafhankelijke vrouw, die niet bang is om zich uit te spreken en een beetje rebels is. De passie van de vrouw, voor alles wat ze doet staat centraal en dit komt dan ook terug in het merk. De tops, jeans, blazers en truien zijn enorm stijlvol en daarnaast ook nog eens vrouwelijk. Penn & Ink is een makkelijk merk. Je kunt het dragen naar een belangrijke afspraak waar een nette outfit voor nodig is, maar ook voor een avond uit.

Penn & Ink collectie

T-shirts van het merk staan vaak vol met inspirerende teksten. De pasvorm van de kleding is comfortabel en vrouwelijk. De combinatie van deze twee geeft veel vrouwen hun zelfvertrouwen een flinke boost. De kleding heeft veel details en dit is ook de reden voor de herkenbaarheid van het merk. En dit is ook de reden waarom er vaak veel waarde wordt gehecht aan de kleding van Penn & Ink. Kwaliteit is voor Penn & Ink een zeer belangrijke eis. De kleding heeft sterk katoen en dik, warm wol. Door het gebruik van deze materialen gaat de kleding van Penn & Ink jarenlang mee. Dit alles bij elkaar maakt de kleding van Penn & Ink uniek en onmisbaar voor iedere vrouw.

Penn & Ink bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Ben jij benieuwd naar de verschillende items van Penn & Ink die wij bij ons in de winkel verkopen? Kom dan snel naar Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart en bekijk de prachtige collectie van Penn & Ink. En misschien vind jij hier jouw perfecte item wel tussen. Combineer de items van Penn & Ink met de merken: YaYa , G-Star .