Naar boven

Opus

Opus


Opus is draagbaar en comfortabel voor iedere vrouw.

De vrouw van nu is volop in beweging en past haar kledingstijl graag aan op de dag. Het ene moment wil ze stoer en eigentijds zijn maar het andere moment graag vrouwelijk en mooi. Dat kan met de mooie kleding van Opus. Het merk dat zich vanaf de start in 2000 in eerste instantie richtte op broeken voor de vrouw maar na verloop van tijd steeds meer items aan de collectie toevoegde. Tegenwoordig biedt Opus een geheel collectie die meerdere keren per week binnenkomt.

Opus in de combinatie met andere topmerken van Nuvelstijn Mode.

Opus is zeer draagbaar en daarom uitermate geschikt om te combineren met een van de vele andere topmerken van Nuvelstijn Mode. Draag die leuke sweater op een jeans van Para Mi of combineer die mooie broek met een trui van Yaya. Dat maakt het winkelen bij Nuvelstijn Mode zo leuk. Ons team doet haar uiterste best om iedere vrouw gelukkig te zien in de kleding die ze draagt. Het juiste figuur bestaat niet maar de juiste outfit wel, die maakt dat je straalt!

Dagelijks nieuwe items van Opus bij Nuvelstijn Mode.

Opus heeft een collectie die het gehele jaar binnenkomt bij Nuvelstijn Mode. Maandelijks heeft Opus een nieuwe collectie die dagelijks wordt aangevuld in de modewinkel van Nuvelstijn Mode. Is je item vandaag niet op voorraad? Dan kan het zijn dat deze morgen weer is aangevuld. Kom dus langs bij Nuvelstijn Mode aan de Markt in Dedemsvaart of bel ons als je net op zoek bent naar dat speciale artikel. Wij doen ons best jou te helpen met het vinden van de perfecte outfit. We zien je graag!