Naar boven

Monari

Monari

                             

Over het Merk Monari

Monari zorgt ervoor dat de kern van de Italiaanse stijl naar jouw kledingkast komt. Geïnspireerd op de mode waar de Italianen zo om bekendstaan, heeft deze collectie onmisbare items voor iedere vrouw. De mode van Monari heeft veel passie en dit zie je terug in de kleding. De oprichters van het modelabel raakten geïnspireerd door de Italiaanse mentaliteit en de stijl van het volk. Dit besloten ze dan ook als leidraad voor hun kledingmerk te nemen. De naam van het merk is ontdenkt op een suikerzakje bij hun espresso. Op en top Italiaans dus!

Collectie Monari

Ondertussen is Monari uitgegroeid tot een merk dat de Italiaanse stijl eer aan doet; vrouwelijk, stijlvol, sterk, verleidelijk en vooral vol met passie. De kleding staat bekend om zijn opvallende en uitdagende prints. Daarnaast maken ze gebruik van felle, opvallende kleuren en bijzondere kleurencombinaties. Deze kleurencombinaties bestaan uit zowel fel en opvallend, maar ook uit rustig en zacht. Daarnaast richten zij zich ook op de basics die natuurlijk niet onmisbaar mogen zijn in de kast. Fijne truien en vestjes in effen kleuren of makkelijk te combineren T-shirts en hemdjes. Dit vind je allemaal bij Monari. Het merk is goed te combineren met merken zoals: Cambio, Summum of combineer het merk met een mooie broek van Para Mi

Monari bij Nuvelstijn Mode

Bij Nuvelstijn Mode hebben wij een prachtige collectie van het merk Monari. Ben jij benieuwd naar dit merk? Of ben je benieuwd hoe deze prachtige, opvallende kleuren jou zullen staan? Kom dan langs in onze winkel in Dedemsvaart en bekijk de prachtige collectie van Monari.