Naar boven

Monari

Kledinglijn Monari


De kledinglijn Monari waardeert uniciteit, originaliteit en zelfexpressie. Hun doel is om dames modieuze, comfortabele kleding van hoge kwaliteit te geven waar ze zich goed bij voelen. Bij Monari denken ze dat mode een uitdrukking is van iemands identiteit en een methode om een ​​statement te maken in plaats van alleen maar een manier om je te verkleden. Daarom bieden ze een breed scala aan kledingkeuzes die passen bij verschillende stijlen en smaken. Ze bieden een verscheidenheid aan kledingopties, van informeel tot formeel, voor elk evenement. Hun lijnen hebben onderscheidende patronen, nauwgezette aandacht voor detail en hoogwaardige materialen. Om kleding te maken die opvalt tussen de massa, putten ze invloed uit de meest recente modetrends en geven ze er hun eigen speciale draai aan.


Assortiment


Bij Monari zijn ze toegewijd om hun klanten uitstekende ondersteuning en een plezierige aankoopervaring te bieden. Ze bieden een grote verscheidenheid aan maten, van S tot XXXL, zodat elke dame iets kan vinden dat perfect past.


Monari bij Nuvelstijn Mode


Ontdek de schoonheid en verfijning van Monari-kleding door vandaag nog bij ons te winkelen. Elke vrouw die er op haar best uit wil zien en zich goed wil voelen, kan hier iets vinden, of ze nu op zoek is naar een meer informeel ensemble voor dagelijks gebruik of een meer formele outfit voor speciale evenementen.