Naar boven

Ledûb overhemden

Ledûb

Ledûb perfect te combineren

De hoogwaardige materialen maken dat je lang plezier hebt van jouw Ledûb overhemden. De seizoencollecties zijn altijd toegespitst op actuele modetrends en je hebt keuze uit verschillende overhemden voor elke gelegenheid. Ze combineren mooi met de colberts van Vanguard.

De voordelen en pasvormen van Ledûb non iron

Ledûb non iron kwaliteit van 100% katoen, staat voor optimaal draagcomfort. De non iron stof is samengesteld uit 100% katoen en afgewerkt met een speciale finish die ervoor zorgt dat de overhemden na het wassen op de kledinghanger glad opdrogen. Strijken is hierdoor nauwelijks of niet nodig. Daarnaast heeft de non-iron stof een hoge garendichtheid waardoor uw overhemd niet kreukt tijdens het dragen. Dankzij de speciale finish in de stof sluit het overhemd niet af en kan het goed ademen tijdens het dragen.

De overhemden zijn leverbaar in drie verschillende lengtes:
- Korte mouw
- Mouwlengte 5 - dit is de standaard mouwlengte
- Mouwlengte 7 - deze extra mouwlengte is 7 cm langer dan de standaard mouwlengte 5

Wanneer een overhemd en colbert de juiste lengte hebben, komt de manchet tenminste één centimeter onder de mouw van het colbert uit. Wat betreft de pasvorm is er keuze uit Regular Fit (normale pasvorm) en Modern Fit (getailleerde pasvorm). De maatrange loopt van boordmaat 37 tot en met boordmaat 48. Bekijk hier de wasvoorschriften voor de Ledûb overhemden.


Shop Ledûb overhemden bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Uiteraard helpen en adviseren wij je graag bij de keuze voor het juiste overhemd. Kom langs in onze winkel aan de Markt 101 in Dedemsvaart.