Winterjassen

Een lekkere warme wollige winterjas, lekker warm de winter door dat wil toch iedereen? Winterjassen komen er in allerlei vormen en maten, de keuze is reuze. Een lekkere lange parka met een mooie bontkraag. Of een stoer bomberjack, echt met de mode mee. Een lange stijlvolle trenchcoat, een echt mode icoon. Een mooie neppe bontjas voor de dames, leuk voor over dat jurkje in combinatie met die prachtige hakschoenen, helemaal klaar voor dat feestje. Nuvelstijn Mode heeft online de mooiste en warmste winterjassen. Winddicht en waterafstotend zodat je zorgeloos de winter door komt. De prachtige winterjassen van Nuvelstijn Mode gaan jaren mee.

We kiezen onze merken zorgvuldig uit, op duurzaamheid, kwaliteit, en of ze aansluiten bij de laatste mode. We willen dat jij je op en top voelt in jouw winterjas. De mooiste dames winterjassen van merken als Reset of Beaumont. Het merk Expresso let altijd goed op de vrouwelijke vormen. Met deze merken weet je zeker dat je er goed uit ziet in je winterjas. De Heren gaan ook met de mode mee met de warme jassen van Vanguard, PME Legend en No Excess. Deze merken weten een mannen lichaam goed aan te kleden, met prachtige details als scheve ritsen of grote capuchons. 

Een jas heb je vaak aan, vooral als je een buitenmens bent. Lekker wandelen in het bos of een stuk fietsen en toch graag lekker warm en droog blijven. Ook qua kleur kunnen we dit jaar alle kanten op van donkerblauw tot roze, zilver, goud en zwart. Bescherm jezelf tegen het koude, natte Nederlandse winter weer, investeer in een prachtige winterjas. Zorg dat in de winter die stralende glimlach op je gezicht blijft met de winterjas van jouw dromen. Wil je meer weten over het uitkiezen van een winterjas? Bekijk ons blog artikel over de winterjassen trends van 2016 en 2017. Hier lees je precies welke jas in de mode is en welke bij jouw lichaamstype past. Nog steeds een beetje verdwaald in een sneeuwstorm van winterjassen? Kom langs in de winkel en krijg gratis stijladvies.

Klik hier voor warme Dames truien  -->
Klik hier voor warme Heren truien -->
Ga naar mutsen en handschoenen -->
Bekijk ook onze dames shawls -->