Naar boven

Zerres

Zerres


Zerres is de broekenspecialist

Zerres staat sinds 1919 bekend als een van de betere broekenspecialisten. Bij het merk draait alles om de hoge kwaliteit of het nu gaat om de stoffen of om het design. De weverijen in Italië, Frankrijk en Duitsland leveren hoogwaardige kwaliteit. En kwaliteit daar staat een Zerres broek voor. Het broekenmerk heeft oogt voor detail en gaat mee in de modetrends, maar blijft ook de veel gedragen klassiekers produceren zoals ook het merk Frank Walder om bekend staat.

De perfecte pasvorm vind je bij Zerres

De pasvorm van een broek is van groot belang en daarom vind je in de collectie van Zerres verschillende pasvormen, zoals slim fit, straight of loose fit. Wat voor figuur je ook hebt, korte benen of juist lange benen, bredere of juist smalle benen, je vind altijd de perfecte broek door de goede en verschillende pasvormen. De broeken van Zerres staan ook bekend om hun hogere taille. Geschikt voor elke gelegenheid. Voor welke gelegenheid je ook een broek zoekt, bij Zerres vind je altijd wat je zoekt. De broeken zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en dessins, van bloemenprints tot aan dierenprints en van klassiek tot casual. Elke broek is een eigentijds ontwerp met een klassieke, vrouwelijke of sportiever stijl. Combineer de broeken van Zerres met Frank Walder en bijvoorbeeld Rabe.

Kom nu bij Nuvelstijn Mode langs voor de Zerres collectie

Kom naar Nuvelstijn Mode By Wilco Nuvelstijn in Dedemsvaart, want daar vind je een uitgebreide collectie broeken van Zerres. De broeken van Zerres verkopen we vanaf maat 38 tot en met maat 50. We helpen je graag met het vinden van de juiste broek of pantalon.