Naar boven

Supply & Co

Over het merk Supply & Co


Een modebedrijf genaamd Supply & Co. voorziet mannen van hoogwaardige kleding en accessoires. Het bedrijf is opgericht met de bedoeling tijdloze, nuttige en modieuze artikelen te produceren die lang meegaan. Het buitenleven en de ongetemde landschappen die ons omringen dienen als inspiratie voor Supply & Co. Hoogwaardige componenten die in de kleding van het merk worden gebruikt, zijn onder meer biologisch katoen, merinowol en gerecycled polyester. De ontwerpen zijn subtiel en ingetogen, met de nadruk op aanpassingsvermogen en bruikbaarheid. Voor mensen die van een actieve levensstijl houden maar er toch leuk uit willen zien, is de kleding van Supply & Co. ideaal.


Duurzaamheid


Duurzaamheid is een van de bepalende kenmerken van Supply & Co. Waar mogelijk gebruikt het bedrijf milieuvriendelijke producten en procedures en zorgt het ervoor dat al zijn werknemers eerlijk worden behandeld en een veilige en comfortabele werkplek hebben. Bovendien helpen ze de buurt en geven ze een deel van hun inkomen aan liefdadigheidsinstellingen voor het milieu.


Assortiment


Producten van Supply & Co. kunnen zowel online via hun website als via een aantal specifieke winkels worden gekocht. Het merk is in populariteit gegroeid onder mensen die waarde hechten aan goed gemaakte, milieuvriendelijke en modieuze kleding. Supply & Co. is zonder twijfel een bedrijf om naar te kijken als u op zoek bent naar herenkleding van hoge kwaliteit die zowel functioneel als stijlvol is.