Naar boven

My Jewellery

My Jewellery Sieraden in goud en zilver en altijd de laatste trends volgend. Dat zijn de sieraden van My Jewellery. Verkrijgbaar in de winkel van Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart.

Sieraden bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Ken je dat gevoel dat je net een leuke top, truitje of jurk hebt geshopt bij natuurlijk Nuvelstijn Mode en het dan graag styled met een mooi sieraad in goud of zilver? Dat kan met de trendy collectie van My Jewellery. Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart heeft een grote hoek met de laatste trends in sieraden. Naast mooie oorbellen, prachtige kettingen, armbanden en ringen, vind je hier ook de leukste tasjes van My Jewelllery. De tasjes zijn er in meerdere keluren en modellen en altijd perfect te combineren met kleding van Colourful Rebel, Loavies, Fabienne Chapot of Maison Scotch.

Een mooi gouden of zilveren sieraad

My Jewellery speelt ieder seizoen met meerdere collecties in op de trend van dat moment. En even zo vaak heeft Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart nieuwe items binnen van My Jewellery. De collectie wordt regelmatig aangevuld met de nieuwe items. Heb je iets in je hoofd dat je graag zou willen? Laat het ons weten en wij doen ons uiterste best om dat sieraad voor jou te krijgen. Want iedere vrouw heeft een eigen stijl en daar doen wij van Nuvelstijn Mode graag ons best voor. Kom langs om de laatste trends van My Jewellery te shoppen bij Nuvelstijn Mode aan de Markt 101 in Dedemsvaart. Bellen voor een vraag over deze collectie kan natuurlijk ook, bel: 06-20594864.