Naar boven

Meyer pantalons en broeken

Meyer

Pantalons en broeken voor iedere gelegenheid

Pantalons van Bernhard Meyer zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Een denim voor in de vrije tijd, een chino voor de business-casual look en een nette pantalon voor de klassieke man. De broeken van Duits fabrikaat  zijn pasvorm vast en voelen dus altijd weer als de vorige Meyer pantalon die je hebt gekocht. Een aanrader voor de man die van een comfortabele, wat wijder zittende pantalons houdt.


Het comfort van Bernhard Meyer

De pantalons en broeken van Bernhard Meyer worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen, waaronder katoen. De meeste broeken kunnen dan ook gewoon in de wasmachine gewassen worden. De broeken en pantalons van dit merk zijn te herkennen aan een aantal kenmerken; het verborgen zakje, de bijgeleverde katoenen riem, een elastische broekband en de milieugarantie Okotex Standard 100. Meyer pantalons combineren goed met de overhemden of vesten van Vanguard.


Koop jouw Meyer pantalon nu Nuvelstijn Mode!

Je koopt de Meyer pantalons nu bij ons in de winkel. Door de standaard pasvorm en modellering weet je zeker dat je het juiste product in huis hebt. Je vindt in onze winkel in Dedemsvaart een uitgebreide collectie. Je bent van harte welkom bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart.