Naar boven

Kunert panty's

Kunert

Panty's van Kunert bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart.


Ben je op zoek naar een mooie en kwalitatief goede panty? Shop dan bij Nuvelstijn Mode een panty van Kunert. Kunert staat bekend om de prachtige kwaliteit en mooie kleuren. Deze panty is niet alleen mooi om te zien maar voelt ook heerlijk aan. Draag de panty onder je jurk van Fabienne Chapot of Freebird. Maar ook onder je mooie set van Penn & Ink of YAYA.

Hoogglanzende panty's van Kunert


De panty's van Kunert geven je benen een onvergetelijke uitstraling dankzij de prachtige hoogglans kwaliteit. Naast mooie beenkleuren is de panty ook te verkijgen in een mooie blauw en zwart. Door de brede boordkant aan de bovenzijde van de panty zakt deze niet af en blijft hij perfect zitten onder je jurk of rok. Naast panty's hebben we ook kniekousen voor onder je broek of pantalon. De panty is te verkrijgen in verschillende soorten, maten en diktes. Naast de 15 dernier, 20 dernier en 40 dernier is er ook 60 dernier. Ook voor de 60 dernier panty die extra warmte geeft aan je benen moet je bij Kunert zijn.

Kunert heeft die mooie panty voor onder je jurk of rok


Weet je nu niet welke kleur het best macht met je jurk of rok? Kom langs bij Nuvesltijn mode in Dedemsvaart. Wij hebben alle soorten bij elkaar en kunnen je heel eenvoudig de pantykleur laten zien. Door de voorbeeld pantys in de winkel kun je ook direct zien of het de kleur is die past bij je huid.