Naar boven

Josephine & Co

Het merk Josephine & Co


Klassieke en chique dameskleding is verkrijgbaar bij het Nederlandse modelabel Josephine & Co. Twee zussen, Karen en Dorien Weverling, die een passie hadden voor het maken van hoogwaardige kleding die jarenlang mee zou gaan, richtten het bedrijf op in 1994. Sindsdien heeft Josephine & Co een reputatie opgebouwd vanwege zijn subtiele schoonheid en focus op de kleine dingen. Het bedrijf haalt inspiratie voor zijn ontwerpen uit de stedelijke levensstijl, de schoonheid van de natuur en het verlangen naar comfort en stijl bij hedendaagse vrouwen. De kleding is gemaakt om aanpasbaar, eenvoudig te dragen en geschikt voor verschillende situaties te zijn. Het merk legt de nadruk op het creëren van ongecompliceerde, maar elegante vormen die de vrouwelijke vorm versterken, terwijl het gebruik maakt van hoogwaardige materialen zoals zijde, kasjmier en katoen.


Duurzaamheid


Duurzaamheid is een van de bepalende kenmerken van Josephine & Co. Waar mogelijk gebruikt het bedrijf milieuvriendelijke producten en procedures en werkt het samen met fabrikanten en leveranciers die hun overtuigingen delen. Ze zorgen er ook voor dat hun werknemers correct worden behandeld en een veilige, medelevende werkomgeving hebben. Josephine & Co. heeft een aanzienlijke aanhang op internet en hun collecties worden zowel online als in een paar geselecteerde winkels in Europa aangeboden. Bovendien heeft het bedrijf een toegewijde aanhang op sociale media, waar ze hun meest recente creaties, modegerelateerde inspiratie en kijkjes achter de schermen van hun creatieve proces posten.


Collectie


Over het algemeen is Josephine & Co. een bedrijf dat elegante en tijdloze kleding levert voor dames die waarde hechten aan hoge normen, duurzaamheid en subtiele stijl. Ze zijn populair onder veeleisende fashionista's over de hele wereld vanwege hun passie voor het produceren van aantrekkelijke en draagbare ontwerpen en hun toewijding aan ethische mode.