Naar boven

HV Polo

HV Polo

HV Polo


Welkom bij HV Polo, het modemerk dat zich toelegt op het leveren van stijlvolle en comfortabele kleding voor vrouwen. Wat de dag ook inhoudt, hun doel is om jou, je op je best te laten voelen en er op je best uit te laten zien. Bij HV Polo erkennen ze dat mode meer omvat dan alleen kleding. Het is een manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Daarom bieden ze een breed scala aan kledingopties die tegemoetkomen aan verschillende smaken en voorkeuren. Ze hebben kleding voor elke vrouw, of ze zich nu wil kleden voor dagelijks gebruik, paardensportactiviteiten of speciale gelegenheden.

Hoogwaardige materialen


De collecties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig ontworpen. Om onderscheidende, klassieke stukken te creëren die zich onderscheiden van de massa, halen ze inspiratie uit de paardensportwereld en mixen ze deze met de huidige modetrends. Bij HV Polo doen ze er alles aan om hun klanten uitzonderlijke klantenservice en een plezierige winkelervaring te bieden. Elke vrouw kan de perfecte pasvorm vinden met hun ruime keuze aan maten, die variëren van petite tot plus-size.

HV Polo bij Nuvelstijn Mode


Ontdek de schoonheid en elegantie van HV Polo-kleding door vandaag nog bij ons te winkelen. Elke vrouw die er op haar best uit wil zien en zich goed wil voelen, kan hier iets vinden, of ze nu een fervent ruiter is of een fashionista.