Naar boven

HV Polo

HV Polo De collecties van HV Polo bestaan uit kleding, accessoires en ruitersportbenodigheden voor dames, heren, kinderen en paarden.

Het merk HV Polo

Polo en de paarden vormen de 'roots' van HV Polo. Op iedereen die volop van het leven wil genieten heeft deze sport een magische aantrekkingskracht. HV Polo is sinds 1985 een modieus lifestyle merk met een rijke hippische achtergrond in kleding, accessoires en paardenbenodigheden. 

De collectie van HV Polo in Dedemsvaart

HV Polo creëert stijlvolle ruitersport collecties voor ruiter en paard. De collecties van HV Polo bestaan uit kleding en accessoires. De collecties zijn geïnspireerd op de polo sport en hebben een luxe uitstraling en een toegankelijke prijs. HV Polo maakt bij elke collectie gebruik van de laatste trends op het gebied van materialen, stoffen en kleuren passend bij het seizoen. Ze maken gebruik van 4-way stretch, waterafstotend, ademend en sneldrogend materiaal. 

HV Polo bij Nuvelstijn Mode

Bij Nuvelstijn Mode hebben wij een prachtige collectie van het merk HV Polo. Dit merk is mooi te combineren met andere merken, zoals: Angels en Para Mi. Ben jij benieuwd naar de kleding van HV Polo? Kom dan snel bij ons langs in onze winkel in Dedemsvaart om deze prachtige kleding te passen.