Naar boven

Garage heren mode

(0)
GarageEen basic T-shirt van Garage vind je bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Garage heeft een mooie kwaliteit basic T-shirts in wit, zwart en donkerblauw. De shirts zijn gemaakt van verfijnde stretch materialen. Het witte shirt staat goed onder ieder overhemd. Het perfect passende T-shirt voor onder een overhemd van Cavallaro Napoli, Cast Iron of Ledûb. Bij Nuvelstijn Mode vind je vele basic artikelen, naast T-shirts verkopen we ook sokken van FALKE en boxershorts van A-dam. 

Welke basic van Garage mag niet ontbreken in je kast

Een perfect zittend T-shirt mag niet ontbreken in je kast als je je outfit compleet wil maken. Ieder overhemd zit mooier als je er een T-shirt van Garage onder draagt. De T-shirts van Garage staan bekend op de de perfecte pasvorm en de mooie kwaliteit, ook na menig wasbeurt blijft de pasvorm goed. Het shirt kan ook goed gedragen worden onder een jeansjack of als basic onder een overshirt van Butcher of Blue

Het shirt van Garage bij Nuvelstijn Mode

De nieuwste collectie van Garage vind je in Dedemsvaart bij Nuvelstijn Mode. Dedemsvaart lligt in het oosten van Nederland, ongeveer 30 km van Zwolle. En heb je na je aankoop nog zin om even te bljven? In ons Fashioncafé kun je tercht voor een heerlijke cappuchino. Ook een gewoon kopje koffie of thee hebben we natuurlijk. Dus kom en geniet!