Naar boven

Freebird

Sorteren

Freebird


Welkom bij het merk Freebird! Een kledinglijn die gespecialiseerd is in het aanbieden van onderscheidende en edgy outfits voor dames die graag hun persoonlijkheid uiten. Hun doel is om vrouwen het vertrouwen te geven om hun individuele stijl te omarmen en zich op hun gemak te voelen in hun eigen lichaam. Bij Freebird beschouwen ze kleding als een middel tot zelfexpressie. Daarom bieden ze een verscheidenheid aan kledingalternatieven die zijn gebaseerd op de huidige trends en mode, maar met een speciale twist. Hun collecties hebben opvallende patronen, onderscheidende texturen en verrassende accenten.

Voor elke gelegenheid


Freebird heeft iets voor elke dame, of je nu opzoek bent naar opvallende items voor een avondje uit, festivalmode of casual kleding. Zonder dat het de kleding ontbreekt aan stijl, is hun kleding gemaakt om je comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen. Bij Freebird zijn ze toegewijd aan het gebruik van eersteklas materialen en milieuvriendelijke productiemethoden. Ze geven de voorkeur aan het maken van kleding die naast dat hij er ook goed uitziet, lekker aanvoelt. Hun kleding is gemaakt om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Freebird bij Nuvelstijn Mode


Ontdek het plezier van het gebruik van Freebird om jouw unieke gevoel voor stijl tot uitdrukking te brengen door meteen bij ons te winkelen! Elke dame die zich wil onderscheiden van de massa, of je nu een modebewuste trendsetter bent of een vrijgevochten bohémien, vindt hier iets.