Naar boven

Creenstone

(0)
CreenstoneCreenstone bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart

Al vanaf 1955 zijn de jassen van Creenstone een begrip in de modewereld. Creenstone is een Nederlands topmerk en verkrijgbaar bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart. Vrouwen zien er mooi uit in de jassen van Creenstone. Het is gemaakt om de vrouwelijke look te benadrukken en perfect gesneden voor de Nederlandse vrouw. 

Mooie kleuren en stoffen van Creenstone

Creenstone heeft ieder seizoen een heel eigentijdse collectie. Ze staan bekend om hun collectie die durf en lef uitstraalt. Naast aandacht voor de laatse trends volgt Creenstone ook hun eigen lijn. Creenstone durft net die andere kleur te gebruiken voor hun jassen of net die ander stofkwaliteit waardoor de jassen altijd trendvol zijn. Creenstone durft ieder vrouw een uitstraling te geven die bij haar past. Combineer de jassen met een mooie broek van Cambio.

Creenstone voor een topkwaliteit

Kwaliteitsmaterialen en een prachtige afwerking zijn de kenmerken voor de jassencollectie van Creenstone. Een jas van Creenstone blijft jaren mooi, ook als je deze dagelijks draagt. De jassen van Creenstone vind je bij Nuvelstijn Mode op de jassenafdeling. Kom langs en laat je adviseren of kijk vrijblijvend rond. Wij zijn er altijd voor u met advies of dat lekkere kopje koffie. Tot ziens bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart.