Naar boven

A-dam Underwear

(0)A-dam underwear bij Nuvelstijn Mode aan de Markt in Dedemsvaart

Leuke gekke printjes die net even anders zijn maar altijd actueel en passend bij de tijd van nu. Dat is hét kenmerk van de boxershorts van A-dam underwear. De shorts zijn gemaakt van 95% biologisch katoen met 5% Elastaan. Ze zitten zacht en comfortabel. Dat komt mede doordat er geen etiketten aan en in de shorts verwerkt zijn.

A-dam underwear is GOTS gecertificeerd.

Het GOTS-certificaat staat voor Global Organic Textile Standaard. Om dit cerftificaat te verkrijgen moet het produkt aan een aantal zaken voldoen. De boxers van A-dam zijn gemaakt van 100% biologische grondstoffen. De werknemers die de boxers vervaardigen werken tegen een eerlijk loon en onder goede werkomstandigheden. Naast perfect zittend dragen deze boxers ook nog bij aan een betere leefwereld. Naast boxers van A-dam verkopen we bij Nuvelstijn Mode ook T-shirts van Slater en Garage om onder je kleding te dragen. Al deze merken zorgen voor een perfect zittende outfit waar jij je fijn in voelt. Wil je het beste advies over je shorts of shirts? Kom dan langs bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart. 

Shirts en shorts bij Nuvelstijn Mode

Naast kleding zijn wij bij Nuvelstijn Mode ook gespecialiseerd in dat wat je eronder draagt. Wij verkopen mooi T-shirts en deze prachtige boxershorts van A-dam. Ook voor sokken van FALKE en Sock my Feet ben je bij ons aan het juiste adres.Kom langs bij Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart. Je vindt ons aan de Markt 101.