Naar boven

Tramontana

Tramontana
Expresso dames kleding online kopen
rokken en jurken dames kleding online
Superdry dames kleding online kopen
 

Tramontana

Een van de nieuwere merken bij Nuvelstijn Mode is Tramontana. Dit vrolijke vrouwenmerk is te vinden in de webshop en de winkel en bedient de veelzijdigheid van iedere vrouw, door een brede collectie aan te bieden voor kleedmomenten die variëren van casual tot gekleed. Tramontana kenmerkt zich door mode met een uitstekende pasvorm, van goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs, hierdoor kunnen de dames vaker wat leuks kopen. De collectie bestaat uit vrouwelijke silhouetten met een twist, verassende details, uitstekende pasvorm en gemaakt met liefde. Middensegment dames kleding, van casual tot gekleed.

De Missie van Tramontana

- De vrouw verzekeren van een compliment.
Voor de zelfverzekerde, volwassen dames, die jong van geest zijn en midden in het leven staan en behoefte hebben aan kleding met net iets extra’s. Tramontana wil deze missie waarmaken door deze veelzijdige vrouwen een goed gevoel te geven met sprankelende collecties die gemakkelijk te combineren voor iedere gelegenheid.

Visie

Een bekend en herkend lifestylemerk zijn met een authentiek karakter, daar streeft Tramontana naar. Bij Tramontana geloven ze er in dat de consument steeds meer belang gaat hechten aan de authenticiteit van een merk.

“Wij geloven in onze kracht en houden daarom vast aan onze eigen koers van eerlijkheid, openheid en betrokkenheid met een vriendelijk karakter”

Een sprankelende vibe die tot stand komt door teamwork, positiviteit, professionaliteit en een eigenzinnige collectie gemaakt met passie en plezier maakt Tramontana onderscheidend.

De ideale consument van Tramontana

Energieke vrouwen die midden in het leven staan met een positieve instelling. Deze vrouwen willen er aantrekkelijk en goed gekleed uit zien en beleven plezier aan kleding. Ze stralen dit uit met een lach en zijn zelfverzekerd.