Naar boven

Tommy Jeans

Tommy Jeans

Het merk Tommy Jeans


Voor mannen en vrouwen is Tommy Jeans een modelabel dat comfortabele en toch modieuze kleding en accessoires aanbiedt. Als dochteronderneming van het bekende Amerikaanse modebedrijf Tommy Hilfiger werd het bedrijf opgericht in 1985. Sindsdien is Tommy Jeans, beroemd om zijn jonge kracht en traditionele Amerikaanse flair, uitgegroeid tot een wereldwijd merk op zich.

Met een focus op denim, atletiek en vrijetijdskleding, worden de ontwerpen van het merk beïnvloed door de kenmerkende Amerikaanse look. De ontwerpen zijn basic en subtiel, met de nadruk op comfort en kwaliteit. Voor mensen die er uitstekend uit willen zien en zich toch comfortabel en ontspannen willen voelen, is kleding van Tommy Jeans ideaal.


Milieuvriendelijke producten


De toewijding aan duurzaamheid is een van de kenmerkende eigenschappen van Tommy Jeans. Waar mogelijk gebruikt het bedrijf milieuvriendelijke producten en procedures en zorgt het ervoor dat al zijn werknemers eerlijk worden behandeld en een veilige en comfortabele werkplek hebben. Bovendien geven ze terug aan de buurt en dragen ze een percentage van hun inkomsten bij aan non-profitorganisaties.

Producten van Tommy Jeans zijn online verkrijgbaar via hun website en ook bij enkele specifieke handelaren. Het merk is in populariteit gegroeid onder mensen die waarde hechten aan een traditionele Amerikaanse stijl met een eigentijds tintje. Tommy Jeans is zonder twijfel een bedrijf om te bezoeken als je op zoek bent naar comfortabele en toch modieuze kleding en accessoires.