Naar boven

Scotch & Soda

Scotch & Soda
Sorteren


Scotch & Soda is Neerlands trots

Scotch & Soda is een ontzettend populair Nederlands merk, bekend om de mooie materialen van goede kwaliteit en de nonchalante en casual uitstraling met een vintage look. Bij Nuvelstijn Mode vind je een uitgebreide collectie van Scotch & Soda met onder meer jeans, stoere overhemden, chino’s, truien, vesten en accessoires. Scotch & Soda kan uitermate goed gecombineerd worden met het merk G-Star.

Kleding van Scotch & Soda voor ieder moment van de dag

Wat voor dag je ook tegemoet gaat, met kleding van het Nederlandse merk Scotch & Soda ga je altijd trendy, nonchalant en verzorgd de deur uit. Het merk maakt elk seizoen en iedere collectie weer gebruik van mooie materialen van een goede kwaliteit. Scotch & Soda heeft een breed assortiment zodat iedereen altijd leuke kleding kan vinden in de eigen stijl van het merk. Het merk is vergelijkbaar met het merk A Fish Named Fred in dat het eigenzinnig en kleurrijk is.

Scotch & Soda shopt je online bij Nuvelstijn Mode!

Scotch & Soda shop je bij Nuvelstijn Mode. Je vindt in onze winkel aan de Markt 101 in Dedemsvaart een uitgebreide collectie van o.a. Scotch & Soda. We adviseren je graag bij het vinden van de juiste outfit.