Naar boven

Paul's Boutique tassen

Paul’s Boutique

 

Maison Scotch dames kleding online kopen
Dames truien en vesten online kopen
Geisha dames kleding online kopen
 


Paul's Boutique iconische tassen

Paul's Boutique is een internationaal accessoires merk, met een unieke en herkenbare look. De inspiratie voor de tassen van Paul's Boutique komt rechtstreeks van de straten van Londen. Op deze manier wordt er een verfijnd, herkenbaar product neer gezet van hoge kwaliteit, met een edgy uitstraling. Paul's Slade is de oprichter van Paul's Boutique en begon met dit iconische tassen merk in het jaar 2000. Al snel werd het een veel gevraagd merk door de opvallende designs en werd het veel gezien aan de arm van verscheidene beroemdheden en mode iconen.

De trendy en eigenzinnige ontwerpen van Paul's Boutique

Paul's Boutique laat zich bij het ontwerpen inspireren door 80's hiphop en vintage kleding. Daarbij houdt hij zich vast aan trendy en eigenzinnige ontwerpen. De tassen en portemonnees van Paul's Boutique herken je aan hun onmiskanbare eigen identiteit door het gebruik van de opvallende kleurcombinaties en glimmende details in de designs.

Paul's Boutique Stijladvies
De dynamische kleuren en prints van de tassen zijn goed te combineren met een mooie little black dress. Ideaal voor de feestdagen of voor de wat stijlvollere vrouw. Combineer de tassen met bijvoorbeeld een prachtige stijlvolle jurk van Tramontana of Expresso

Paul's Boutique tassen en portemonnees shop je online bij Nuvelstijn Mode

De populairste tassen en portemonnees van Paul's Boutique, zoals de Veronica, Maisy en Adele shop je online in de webshop van Nuvelstijn Mode! De meest verkochte tas van Paul's Boutique is de Bethany zoals hier op de afbeeldingen te zien.