Naar boven

Maison Scotch dames

Maison Scotch


Maison Scotch, items met franse invloeden

In de collecties van Maison Scotch (La femme selon Marie) de naam zegt het al, zijn veel Franse invloeden zichtbaar. De Franse vintage look met een authentiek tintje komt in elke collectie terug. De prints van oude Franse handgeschreven brieven, ansichtkaarten uit Parijs en fraaie borduursels. Het bijzondere merk heeft wereldwijd succes door de verrassende combinaties. De kleding van Maison Scotch is stoer en trendy met een vintage look en een vrouwelijk tintje. Ben je een jonge en trendy vrouw? Dan voel je je helemaal thuis in dit stijlvolle merk. De perfecte Maison Scotch look is een trendy colbert, met daaronder een gave, spontane blouse of top. Om het helemaal af te maken draag je het op een stoere afgewassen jeans van bijvoorbeeld G-Star.

Shop Maison Scotch bij Nuvelstijn Mode

Een opvallend detail van het Amsterdamse merk, is dat het logo: de uitgebloeide paardenbloem in elke collectie weer anders is verwerkt. De paardenbloem staat voor een elegante, natuurlijke look en vrouwelijke schoonheid. Ook de zaadjes hebben een betekenis, deze staan voor de souvenirs van een reis. Een reis die op zijn beurt weer voor een creatie van een collectie zorgt.

Uitgebreide collectie van Maison Scotch

Het resultaat van het succesvolle merk is een uitgebreide collectie van jassen, blazers, vesten, sweaters, shirts, tunieken, jurkjes en natuurlijk broeken. Bekijk de uitgebreide collectie bij onze winkel Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart.