Naar boven

Claudio Campione

(0)
Claudio Campione Het merk Claudio Campione uit zich als een sportief, trendy, lifestyle kledingmerk van hoge kwaliteit
 

jeans
jassen
overhemden

Claudio Campione in Dedemsvaart

Het merk presenteert zich als een sportief, trendy, lifestyle kledingmerk van hoge kwaliteit. Claudio Campione gaat voor hoge kwaliteit, door te kiezen voor materialen van hoge kwaliteit en de beste fabrikanten.

De collectie van hoogwaardige kwaliteit van Claudio Campione

De meest innovatieve jacks en vesten gemaakt van materialen voorzien van de nieuwste technologieen, zoals milano breisels en uitgebreide voering uitwerkingen. Maar ook voorzien van een waterproof coating, waterafstotend, ademende stof en winddicht maken de jacks en vesten van Claudio Campione tot een kwalitatief geweldig product.

Over Claudio Campione

Claudio Campione is opgericht in 1989 in Hamburg te Duitsland. Claudio Campione ziet zichzelf als een internationaal levensstijl merk. De winkels die Claudio Campione verkopen worden geselecteerd op hoge kwaliteit van product presentatie. In Duitsland worden de producten van Claudio Campione in meer dan 200 winkels aangeboden. Internationaal is het aantal winkels ongeveer 150, Nuvelstijn Mode aaan de Markt 101 in Dedemsvaart mag zich tot een van de gelukkigen rekenen.

Claudio Campione shoppen bij Nuvelstijn Mode

Ben je ook nieuwsgierig naar Claudio Campione? Bij Nuvelstijn Mode hebben we het gehele jaar de collectie van Claudio Campione. Een vergelijkbaar merk van hoge kwaliteit is Meyer.