Naar boven

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie
Expresso dames kleding online kopen
Jurken en rokken online kopen
Geisha dames kleding online kopen
 


Catwalk Junkie oorsprong

Catwalk Junkie is ontstaan doordat een groep vrienden een originele manier zocht om zichzelf uit te drukken. De mensen van de Catwalk Junkie vriendengroep waren verveeld geraakt met de stijl uit de kleding industrie en besloten een eigen merk op te richten. Het merk zou stijl, creativiteit en attitude samenvoegen, geinspireerd door wat op de catwalk te zien was. Uiteindelijk gedreven door een drang om origineel en anders te zijn, hebben ze een unieke stijl gecreëerd voor de mensen die graag een statement willen maken zonder meteen een volger te zijn. Een mooi begin van een opvallend merk uit de collectie van Nuvelstijn Mode!

Het brutale en eigenzinnige van Catwalk Junkie

De collectie van Catwalk Junkie is eigenzinnig, brutaal, opvallend en vol met humor. Prints, applicaties, nepbontjes, bijzondere knopen, gekke sluitingen. Het kan allemaal in de collecties van Catwalk Junkie. Vooral het gebruik van dierenkoppen als print en opvallende schreeuwerige teksten zijn Catwalk Junkie's eigen stijl.

Catwalk Junkie Stijladvies
Door de drukke prints van Catwalk Junkie te combineren met een effen kledingstuk, worden de prints een echte eye catcher zonder dat het geheel te druk wordt. Combineer een Catwalk Junkie shirt bijvoorbeeld met een rustige broek van Geisha of combineer een rustig shirt van Catwalk Junkie met een rok van Yaya.

Bestel Catwalk Junkie online bij Nuvelstijn Mode!

Origineel en anders, bij Nuvelstijn Mode je waarom Catwalk Junkie zo genoemd wordt. Dus wordt ook Catwalk Junkie fan en shop de eigenzinnige en opvallende items online in de webshop.