Naar boven

Modeshow Oosterom Mode

Door Kim Evers - 04 maart 2016 - Events , Nuvelstijn Mode
Modeshow Oosterom Mode Lente/Zomer 2016

Woensdag 16 maart is het weer zover, de Oosterom Mode Modeshow. Kom allemaal langs voor een gezellige avond vol tips en trends op mode gebied. We laten de nieuwe mode zien van aankomende lente en zomer. Al onze topmerken komen aan bod en ook onze nieuwste merken Tramontana en Catwalk Junkie komen vol in de spotlight!

Een avond vol inspiratie en gezelligheid om de lente fris in te gaan! Voor zowel mannen en vrouwen is er genoeg om te laten zien. Verschillende jurkjes, rokjes, jasjes, broeken, colberts, overhemden, hoedjes, shawls, t-shirts, riemen en veel meer.

Na deze prachtige show is er genoeg tijd om te kijken hoe de nieuwe collectie jouw staat. Wij van Oosterom Mode staan klaar om advies te geven en je wegwijs te maken naar jouw toekomstige favoriete lente item in de winkel.

Vorig jaar was de Lente/Zomer modeshow ook al een groot succes. Dedemsvaart in beeld was hier bij en heeft fantastische opnames van gemaakt. Deze kun je hieronder in dit artikel terug vinden of op onze youtube pagina.

Om 19:30 uur komt staat het eerste model klaar om de collectie te laten zien. Zorg dat je erbij bent woensdag 16 maart en haal je entree bewijs op in de winkel!