Naar boven

Merk in beeld: Street One

Door Kim Evers - 12 april 2016 -

Street One

Street One is een van de meest succesvolle merken die kleding aan de consument brengt wat op dit moment in de mode is.Street One gaat voor draagcomfort en gemak met een vrouwelijke stijl die past bij het mode beeld van het moment.

 
Street One

De Missie van Street One

Comfort en gemakkelijk dat zijn twee sleutelwoorden voor het merk Street One. De consument een gevoel geven van gemakkelijk draagcomfort 365 dagen per jaar met een duidelijke vrouwelijke stijl. Met twaalf collecties per jaar verrassen ze de consument en blijven ze altijd in je gedachten. Op deze manier leveren ze altijd de juiste producten op het juiste moment. Het Street One team is toegewijd tot het tevreden houden van haar klanten met producten van hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm.

 
Street One
Visie van Street One

De oprichters van Street One hebben sinds de oprichting in 1983 altijd de visie voor ogen gehad om de laatste mode snel aan de man te brengen. Sinds de oprichting heeft het Street One team zich daarom continu bezig gehouden met een visie voor vitaliteit, creativiteit en een juiste touch voor trends, samen met een discipline en heldere organisatie processen. Dit is de enige juiste manier om de 12 collecties elk jaar, snel aan de meer dan 4.000 verkoop punten in Duitsland en Europa geleverd kunnen worden.

 
Street One

Merkpersoonlijk

Eerlijke productie
Uitstekende kwaliteit
Ideale prijzen
Easy-to-wear feeling 365 dagen per jaar.

Portret van de consument

De vrouw die er graag mee doet met de mode van nu. De alledaagse dame die houdt van comfort en er toch leuk uit zien.


Mijn kijk op Street One

De collectie van Street One is altijd erg vrolijk en laagdrempelig. Street One gaat voor de casual look met veel bohemien kleding stukken. De kleding geeft je veel vrijheid om leuke accesoires toe te voegen. Dit maakt de kleding van Street One geschikt voor elke situatie, voor een dagje op het kantoor, een feestje of straks een dagje buiten in de zon.


Dus in een zin: Comfortabele casual kleding die goed te combineren valt voor een look voor elk moment.
Veel liefs Lierin