Naar boven

Merk in beeld: Catwalk Junkie

Door Kim Evers - 05 april 2016 - Merk in beeld , Nuvelstijn Mode , Trends
Merk in beeld: Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is een Nederlands merk opgericht in 2009 in Amsterdam. Het team van Catwalk Junkie presenteert zichzelf als een groep vrienden op zoek naar originaliteit en een manier om zichzelf uit te drukken. De naam 'Catwalk Junkie' vindt de oorsprong uit de passie om een oog op de modetrends en straat trends te houden. Door het modebeeld van de hele wereld in de gaten te houden en te mixen met creativiteit, persoonlijkheid en een klein beetje opstandigheid.

Catwalk junkie dress
Catwalk junkie tee
Catwalk junkie t-shirt
Catwalk junkie bij Oosterom
 
Catwalk Junkie shirt bij Oosterom
Catwalk junkie flower shirt
Summer tee Catwalk Junkie
Blue t-shirt Catwalk Junkie bij Oosterom
 

De Missie van Catwalk Junkie

Catwalk Junkie wil graag met zijn kleding een statement maken zonder een volger te worden. Ze maken betaalbare kleding dat je een geweldig gevoel moet geven en de kracht geven om het maximale uit je leven te halen.

Find a Job Catwalk Junkie
Kick-ass every single day!
 
 
Visie Catwalk Junkie Do What You Love
Visie

Iedereen houdt van goede kwaliteit, eersteklas stoffen en betrouwbare fabrikanten. Catwalk Junkie’s eerste prioriteit is het leveren van producten van de beste kwaliteit. De reden hiervoor is om de loyaliteit van de klant te winnen.

Elk nieuw kledingstuk begint als hersenspinsel van een van de designers in Amsterdam. Wanneer deze spinsels op papier staan, wordt de leverancier in Turkije opgezocht. Deze leveranciers zorgen dat de designs tot leven komen.

 
Merkpersoonlijkheid

De collectie van Catwalk Junkie is eigenzinnig, brutaal, opvallend en vol met humor. Prints, applicaties, nepbontjes, bijzondere knopen, gekke sluitingen. Het kan allemaal in de collecties van Catwalk Junkie. Vooral het gebruik van dierenkoppen als print en opvallende schreeuwerige teksten zijn Catwalk Junkie's eigen stijl. 

Merkpersoonlijkheid van Catwalk Junkie
 
 
 
 
Catwalk Junkie Visual Merchandising

Portret van de consument

Eigenzinnige vrouwen die een beetje rebels durven te zijn en uit elke dag het maximale willen halen. Vrouwen die houden van een originele kleding van goede kwaliteit die een statement maken. 
Made with Love by Catwalk Junkie

Meer kijk op Catwalk Junkie

Bij OosteromMode zien we vooral jong volwassen vrouwen die geïntresseerd zijn in Catwalk Junkie. Deze dames willen graag laten zien wie ze zijn en daar kan Catwalk Junkie goed bij helpen.

Ik zou een van de drukke shirts van Catwalk Junkie combineren met een strakke effen broek, met een leuke hoed als accessoire is je outfit helemaal af.

Bijvoorbeeld dit blauwe Catwalk Junkie Shirt met veren print genaamd Ibiza, in combinatie met deze korte broek van Expresso en een leuke hoed voor een complete lente look! Voor een sportieve/casual look met een sneaker of met een mooi hak voor een nette/sexy look.